lauantai 15. syyskuuta 2012

Vielä jatkuu...

Tajusinpa juuri, etten ole muistanut päivittää tänne kuulumisia.

Niinhän siinä sitten kävi, etten ihan vielä tästä savotasta päässytkään. Kävin viime kuussa proffalla, joka meinasi, että minun kannattaisi vielä työstää gradua enemmän kohti uutta tietoa tarjoava tutkimusta. Aineksia siinä periaatteessa on jo, mutta täytyisi nostaa esille selkeämmin. Lisäksi proffa ohjeisti tiivistämään kontekstia käsitteleviä osioita (apua, olen universumin huonoin tiivistäjä) ja hop hop arkistoihin hakemaan lisää puolueiden omaa matskua.

Gnäää, olin jo asennoitunut siihen, että olen melkein jo päässyt koko urakasta. Periaatteessa varmaan olisin voinut jättää sen kutakuinkin sellaisenaan, ja mitä noita arvosteluperusteita vilkaisin, varmaan saanut ihan ok arvosanan. Mutta kaipa sitten nyt vielä teen version kaksi, kun kerran proffa siihen suuntaan työntää ja gradusemma II:ssakin jo istun.

Ajatus siitä, että tekisi oikeasti gradusta hyvän ja ehkä jopa oikean tutkimuksen, on tietysti kutkuttava. On vaan suoraan sanottuna aikamoinen motivaationpuutos ja aloittamisen vaikeus. Ehkä isoin ongelma on se, etten tiedä mistä keksisin aikaa ja energiaa tähän, sillä olen jo melkein täysipäiväisesti töissä (tai no, käytännössä täysipäiväisesti). En oikeasti jaksaisi nyt repiä itsestäni irti mitään seitsemän päivää viikossa puurtavaa superihmistä, mutta ei tässä taida muu auttaa. Ja sitten tietysti se, että arkistot ovat auki vain arkisin n. 6 h/päivä, ei myöskään tee tästä hommasta kauhean helposti työn oheen sovitettavaa.

No, 27.9. pitää palauttaa gradusemmaa varten yksi jättövalmiissa kunnossa oleva luku, joten jostain sitä aikaa ja energiaa on revittävä ennen sitä. Voisin vaikka aloittaa käymällä läpi proffan merkinnät, joihin en ole vielä uskaltanut/jaksanut koskeakaan.

Tunnelmani:


(Jotenkin tuplaten ironista, että tuo kuva löytyi joltain Special needs /
"has your child been identified as a gifted student?" -sivulta. Hah.)

Vali vali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti